Valitse sivu
Aallon Group Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Mikko Saarnio jättää tehtävänsä.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 30.6.2023 klo 23.15

Aallon Group Oyj:n talousjohtaja ja johtoryhmän jäsen Mikko Saarnio on ilmoittanut irtisanoutuvansa tehtävistään. Saarnio jättää tehtävänsä irtisanomisajan jälkeen viimeistään 30.9.2023. Hänen roolinsa johtoryhmän jäsenenä päättyy myös viimeistään 30.9.2023. Rekrytointitoimet tehtävän täyttämiseksi aloitetaan välittömästi.

Mikko Saarnio: ”Aikani Aallon Groupissa on ollut todella palkitsevaa ja olen iloinen, että olen saanut olla mukana rakentamassa yhtiön menestystä. Aallon on hieno ja kehittyvä yhteisö ja sillä on paljon annettavaa henkilöstölleen, asiakkailleen ja yleisesti toimialalleen. Kiitän yhtiötä ja kollegoita yhteisestä taipaleesta.”

Ari Kelloniemi: ”Mikko on tehnyt tärkeää työtä muun muassa konsernimme talouden raportoinnin kehittämisen parissa sekä lukuisissa muissa toimintaamme kehittävissä hankkeissa. Haluan kiittää Mikkoa lämpimästi yhteisistä vuosista ja toivottaa hänelle onnea ja menestystä tulevaan.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat viimeistään 30.9.2023 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Mikko Kesti, Aki Korkka, Sanna Mäkinen, Miia Siukkola, Esa Takala sekä Kristiina Timperi.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi