Valitse sivu
Teemu Vieruaho, KTM, aloittaa tilitoimisto Aallon Group Oyj:n talousjohtajan tehtävässä viimeistään 1.10.2023. Vieruaho liittyy samalla Aallon Group Oyj:n johtoryhmään ja raportoi konsernin toimitusjohtaja Ari Kelloniemelle.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 29.8.2023 klo 10.25

Vieruaholla on runsaasti kokemusta ja näyttöjä erikokoisten yritysten talousprosessien kehittämisestä teknologian avulla. Vieruaho on aikaisemmin työskennellyt älykkään prosessiautomaation liiketoimintajohtajana Digital Workforce Services Oyj:ssä sekä PricewaterhouseCoopers Oy:ssä, jossa hän toimi KHT-tilintarkastajana sekä data-analytiikan, talousjärjestelmien- ja prosessien kehittämisessä. Koulutukseltaan Vieruaho on kauppatieteiden maisteri.

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi:

”Talousjohtoon liittyy perinteisen talousosaamisen lisäksi aina enenevissä määrin tarve teknologiaosaamiselle ja näkemykselle prosessien automatisoinnista. Meidän toimialallamme tämänkaltainen osaamistarve on ilmeinen myös omien palveluprosessiemme tehostamisessa. Olen erittäin tyytyväinen päästessämme täyttämään konsernimme talousjohtajan position Teemun kaltaisella ammattilaisella. Uskon, että Teemun monipuolinen kokemus tarjoaa meille erinomaiset mahdollisuudet edistää strategisia tavoitteitamme. Haluan toivottaa Teemun sydämellisesti tervetulleeksi meille Aallon Groupiin.”

Teemu Vieruaho:

”Kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta ja otan ilolla vastaan uuden tehtävän Aallon Groupin talousjohtajana. On hienoa päästä työskentelemään Aallon Groupin kaltaisessa alati kasvavassa organisaatiossa, jossa toimintatapojen ja prosessien jatkuva kehittäminen katsotaan strategiseksi voimavaraksi. Odotan innolla uusia tehtäviäni ja sitä, että pääsen osaksi rakentamaan Aallon Groupin menestystä.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 1.10.2023 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Mikko Kesti, Aki Korkka, Sanna Mäkinen, Miia Siukkola, Esa Takala, Kristiina Timperi sekä Teemu Vieruaho.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi