Valitse sivu
Aallon Group Oyj (”Yhtiö”) tiedotti 2.10.2023 suunnatusta osakeannista Tili-Counter Oy:lle liiketoimintakauppaan liittyvän vastikkeen maksamiseksi.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 26.10.2023 klo 11.45

Suunnatussa annissa merkityt 2 613 Yhtiön uutta osaketta on tänään 26.10.2023 rekisteröity Patentti- ja rekisterihallituksen ylläpitämään kaupparekisteriin. Uusien osakkeiden rekisteröinnin jälkeen Yhtiön osakkeiden lukumäärä on yhteensä 3 915 759 kappaletta.

Kaupparekisteriin merkityt uudet osakkeet kirjataan osakkeiden saajan arvo-osuustilille ja otetaan kaupankäynnin kohteeksi Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalla arviolta 27.10.2023.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi