Valitse sivu
Aallon Group Oyj:n Pohjois-Suomen aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Mikko Kesti jättää tehtävänsä.

AALLON GROUP OYJ YHTIÖTIEDOTE 29.12.2023 Klo 16.35

Aallon Group Oyj:n Pohjois-Suomen aluejohtaja ja johtoryhmän jäsen Mikko Kesti on ilmoittanut jättävänsä tehtävänsä henkilökohtaisista syistä. Kesti jättää tehtävänsä aluejohtajana ja johtoryhmän jäsenenä välittömästi ja työsuhde päättyy irtisanomisajan jälkeen viimeistään 31.3.2024. Uuden aluejohtajan rekrytointi on käynnistetty.

Ari Kelloniemi: ”Kiitän Mikkoa hänen työpanoksestaan ja hyvin sujuneesta yhteistyöstä sekä toivotan hänelle onnea tulevaan.”

Aallon Groupin johtoryhmän muodostavat 29.12.2023 alkaen toimitusjohtaja Ari Kelloniemi, Antero Aalto, Aki Korkka, Sanna Seppänen, Miia Siukkola, Esa Takala, Kristiina Timperi sekä Teemu Vieruaho.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi