Valitse sivu
Tilitoimisto Aallon Group Oyj:n myyntijohtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Miia Sarkola. Markkinointi- ja myyntijohtajana toiminut Antero Aalto jatkaa konsernin markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen johtajana.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 22.4.2024 klo 13.50

Tilitoimisto Aallon Group Oyj vahvistaa johtoaan nimittämällä konsernin myyntijohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi tilitoimistoalalla pitkän yrittäjäuran Aallon Groupia perustamassa olleessa Dextili Oy:ssä tehneen Miia Sarkolan, Tradenomi, KLT. Viimeksi Sarkola on työskennellyt Aallon Groupissa vuosina 2018–2022 Keski-Suomen aluejohtajana, minkä jälkeen Sarkola toimi Aallon Group Oyj:n hallituksen jäsenenä vuodesta 2022 kevääseen 2024. Samalla konsernin markkinointi- ja myyntijohtajana vuodesta 2018 toiminut Antero Aalto jatkaa yhtiön johtoryhmässä ja siirtyen markkinoinnin ja ohjelmistokehityksen johtajaksi.

Järjestelyllä yhtiö lisää panostuksiaan sekä orgaanisen kasvun rakentamiseen että yhtiön oman digitaalisen taloushallinnon järjestelmäkokonaisuuden Aallon Portin kehittämiseen.

Ari Kelloniemi: ”Haluan toivottaa Miian lämpimästi tervetulleeksi takaisin johtoryhmätoimintaamme. Olen tyytyväinen voidessani todeta asiakashankintamme peruselementtien olevan paikoillaan ja tilanteemme mahdollistavan seuraavien askeleiden ottamisen myyntitoimintojemme kehittämisessä. Pitkäkestoisista asiakassuhteista hyötyvällä alallamme pysyvän orgaanisen kasvun rakentaminen vaatii kärsivällisyyttä ja määrätietoista työtä. Tässä meitä tukevat muun muassa Aallon Groupin asiakaslähtöinen palvelukonsepti, jossa korostuvat niin asiakastyytyväisyys kuin palvelun laadulliset elementit sekä omaan asiakaskuntaamme erityisen hyvin soveltuvat modernit järjestelmäratkaisut. Uskon tekemiemme lisäpanostusten alkavan näkyä luvuissamme asteittain tulevien vuosien aikana.”

Miia Sarkola: ”Kiitän yhtiön johtoa luottamuksesta ja otan innolla vastaan uudet haasteet Aallon Groupin myynnin kasvattamisen parissa. On hienoa päästä omalta osaltani jatkamaan Aallon kasvutarinaa hyvin rakennetun pohjan päälle. Toimialalla on erinomaiset mahdollisuudet orgaaniselle kasvulle ja uskon yhtiön panostusten tarjoavan meille jatkossa hyvät edellytykset näihin mahdollisuuksiin tarttumiseen.”

Antero Aalto: ”Otan kiitollisena vastaan nyt tehdyt järjestelyt ja toivotan Miialle menestystä yhtiömme myyntitoimintojen kehittämisessä. Odotan innolla yhteistyötämme markkinoinnin ja myynnin kosketuspisteessä. Lisäksi olen tyytyväinen päästessäni jatkossakin keskittymään omien asiakkaidemme ensiluokkaiseen palveluun kehitetyn digitaalisen taloushallinnon palvelukokonaisuuden, Aallon Portin, kehitykseen.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi