Valitse sivu
Yritysostoilla tuntuvaa kasvua tehnyt tilitoimisto Aallon Group Oyj on sopinut jatkoa 5 MEUR luottolimiittisopimukselle potentiaalisten yritysjärjestelyiden rahoittamiseen.

AALLON GROUP OYJ Yhtiötiedote 27.5.2024 klo 9.00

Aallon Group Oyj:n on uusinut vuodesta 2020 voimassa olleen rahoitussopimuksensa 5 MEUR luottolimiitistä Danske Bank Oyj:n kanssa. Luottolimiitti on tarkoitettu yritysostojen rahoittamiseen ja on voimassa seuraavat kaksi vuotta. Limiitistä nostetut luotot on tarkoitus konvertoida 3–5 vuoden velkakirjalainoiksi. Rahoitusjärjestelyyn liittyy tavanomaisia nettovelan ja käyttökatteen suhteeseen sekä velkaantumisasteeseen perustuvia kovenantteja. Kovenanttien osalta sopimuksen ehdot säilyivät ennallaan, mutta sopimuksen rahoitusehdot kehittyivät yhtiön näkökulmasta positiivisesti.

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi: ”Aallon Groupin olemassaolon aikana olemme toteuttaneet lähes 30 yritysjärjestelyä, jotka ovat olleet merkittävässä asemassa siivittämässä yhtiömme kasvua ja luomassa omistaja-arvoa. Tarkoituksenamme on jatkossakin vauhdittaa kasvuamme toimimalla aktiivisessa roolissa alamme konsolidaatiokehityksessä. Nyt solmimamme rahoitussopimus tarjoaa kaltaisellemme vakavaraiselle ja luotettavalle toimijalle erinomaiset edellytykset ja liikkumavaraa strategiamme toteuttamiseen.”

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Aktia Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme noin 400 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani.

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi