Valitse sivu
Suomen hallituksen koronavirukseen liittyvien linjausten seurauksena Aallon Group Oyj peruu varsinaisen yhtiökokouksensa

AALLON GROUP OYJ YHTIÖTIEDOTE 20.3.2020 Klo 9.30

Suomen hallituksen koronavirukseen liittyvien linjausten seurauksena Aallon Group Oyj on päättänyt perua 25.3.2020 koolle kutsutun varsinaisen yhtiökokouksen. Aallon Group Oyj:n yhtiökokous siirretään järjestettäväksi myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Uusi yhtiökokouskutsu tiedotetaan yhtiötiedotteena sekä yhtiön verkkosivulla https://aallon.fi/yhtiokokous.

 

Helsingissä 20.3.2020  
Aallon Group Oyj:n hallitus

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Ari Kelloniemi
puh. 0400 883 371

Hyväksytty neuvonantaja Alexander Corporate Finance Oy
puh. 050 520 4098

———————————————

Tilitoimistoni.

Aallon Group Oyj on työntekijöidensä, asiakkaidensa ja omistajiensa oma tilitoimisto. Tämä strategiamme ydinajatus kulminoituu Aallon sloganiin ”Tilitoimistoni.” Se on rohkea lausahdus, johon tiivistyy se peräänantamaton ylpeys ja tyytyväisyys, jota me kaikki haluamme kokea työnantajaamme, tilitoimistokumppaniamme ja omistamaamme yritystä kohtaan.

Olemme 240 henkeä työllistävä täyden palvelun taloushallinnon kumppani. 

———————————————

Jakelu:

Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
aallongroup.fi