Valitse sivu

Oulun Palvelusäätiö: ”Hyvä ja henkilökohtainen palvelu sekä nopea reagointi tarpeisiimme ovat kumppanuuden suurimmat kiitoksen aiheet”

30.09.2024 | Referenssit

Tilitoimiston ymmärrys niin säätiöitä koskevista lainalaisuuksista ja toimintamalleista kuin tietämys sote-alan erityispiirteistä ovat Oulun Palvelusäätiön arjessa tärkeitä tekijöitä. Kun yhteistyö tilitoimiston kanssa toimii, on arki sujuvaa ja resurssit voidaan kohdentaa Palvelusäätiön omiin vahvuusalueisiin.

“Palvelusäätiömme tuottaa asumis-, hoiva- sekä ateriapalveluita ikäihmiselle Oulussa ja tavoitteenamme on mahdollistaa omalta osaltamme iäkkäille oululaisille aktiivinen, osallistuva ja turvallinen elämä. Meillä työskentelee 140 vakituista työntekijää sekä lisäksi muutamia kymmeniä sijaisia. Koska olemme iso säätiö ja vastaan taloushallintomme toimivuudesta, on sujuva ja luotettava yhteistyö tilitoimiston kanssa todella tärkeää”, kertoo Oulun Palvelusäätiön toiminnanjohtaja Tiina Korhonen

Oulun Palvelusäätiön toiminnan alettua vuonna 1984 toimi tilitoimistokumppanina Simo Salonen, joka oli mukana perustamassa Aallon Groupia vuonna 2018. Kumppanuutta jatkettiin automaattisesti fuusion myötä, sillä yhteistyö oli ollut toimivaa ja palvellut säätiön tarpeita.

“Muutos sujui lähes huomaamatta, sillä yhteistyö jatkui vähintään yhtä hyvänä eikä meille jo tuttu kirjanpitäjäkään vaihtunut. Kumppanuus Aallon Groupin kanssa on kaiken kaikkiaan ollut vaivatonta alusta asti emmekä ole päivääkään miettineet, että vaihtaisimme tilitoimistoa”, toteaa Korhonen.

“Aallon Groupin ja toimivien järjestelmien avulla aikaamme on vapautunut tuottavaan työhön. Saamme keskittyä omaan palvelutuotantoomme, joka on vahvaa osaamisaluettamme.”

Tilitoimiston tuki ja toimivat järjestelmät vapauttavat aikaa tuottavaan työhön

Aallon Group vastaa säätiön kirjanpidosta, tilinpäätöksestä sekä palkkahallinnosta. Myös verotuspuoli on oleellinen osa yhteistyötä. Palvelusäätiössä Aallon Groupin ammattitaito sekä vahva tietämys sote-alasta nähdään suurina arvoina.

“Meille tärkeintä on tilitoimiston ammattitaito ja tietämys alamme toiminnasta, jotta pystymme keskustelemaan sujuvasti tarpeistamme ja tekemään meitä palvelevia päätöksiä. Tähän tarpeeseen Aallon Group on vastannut täysin emmekä ole jääneet yksin edes poikkeustilanteissa”, Korhonen kiittelee.

Viime vuosina säätiö on sähköistänyt ja nykyaikaistanut toimintojaan Aallon Groupin avustuksella. Käyttöön on otettu muun muassa raportointityökalu Fuusor, joka on sujuvoittanut monia prosesseja.

“Aallon Groupin ja toimivien järjestelmien avulla aikaamme on vapautunut tuottavaan työhön. Saamme keskittyä omaan palvelutuotantoomme, joka on vahvaa osaamisaluettamme. Käymme Aallonin asiantuntijoiden kanssa säännöllisesti läpi kehitysideoita ja käytänteitä, jonka myötä eri toimintoja on kehitetty entistä tehokkaammiksi. Yhteistyömme on vuosien varrella laajentunut ja esimerkiksi tämän vuoden alusta ulkoistimme palkanlaskennan Aallonille saadaksemme nykyaikaiset ja toimivat palkkapalvelut”, kertoo Korhonen.

“Meidän ei tarvitse koskaan itsekseen pohtia tai selvitellä asioita, vaan aina on auttava käsi tarjolla. Aallon Group onkin meille todella arvokas yhteistyökumppani, jota ilman emme tällä hetkellä pärjäisi.”

Kiireisen arjen keskellä osaava tilitoimistokumppani on korvaamaton apu

Palvelusäätiössä arki on usein työntäyteistä ja monesti asioita on hoidettava lyhyelläkin varoitusajalla. Tilitoimistoyhteistyössä sujuva kommunikointi sekä toimivat aikataulut ovatkin kaiken perusta.

“Henkilökohtaiselta kirjanpitäjältämme saamme apua ja neuvoja aina nopealla aikataululla. Meidän ei tarvitse koskaan itsekseen pohtia tai selvitellä asioita, vaan aina on auttava käsi tarjolla. Aallon Group onkin meille todella arvokas yhteistyökumppani, jota ilman emme tällä hetkellä pärjäisi. Hyvä ja henkilökohtainen palvelu sekä nopea reagointi meidän tarpeisiimme ovat kumppanuuden suurimmat kiitoksen aiheet”, kiteyttää Korhonen.

 


”Kumppanuus Aallon Groupin kanssa on kaiken kaikkiaan ollut vaivatonta alusta asti emmekä ole päivääkään miettineet, että vaihtaisimme tilitoimistoa.”

Toiminnanjohtaja,
Tiina Korhonen
Oulun Palvelusäätiö

Harkitsetko taloushallinnon  ulkoistamista? Lue oppaasta, mitä kumppania valitessa kannattaa huomioida!

Luotettava tilitoimisto on yksi yrittäjän tärkeimmistä kumppaneista. Lataa opas, jossa kerromme, mistä tunnistat toimivan taloushallinnon kumppanuuden.

Niin ensimmäistä tilitoimistoa kuin uutta taloushallinnon kumppania etsiessä on tärkeää löytää itselleen sopiva kumppani.

Tämä opas on tarkoitettu kaikille yrittäjille ja liike-elämän toimijoille tueksi taloushallinnon kumppanin valintaan.

Opas tilitoimistokumppanin valintaan